Trouwen op Aruba

Stelt u zich uw droomtrouw ook altijd voor op een exotische locatie met rondom rond prachtige vergezichten, een tropisch klimaat en een heldere blauwe zee? Dan heeft Aruba alles te bieden om die droom werkelijkheid te doen worden.

YES I DO Aruba is een uitstekende event planner en organiseert allerlei evenementen: huwelijk, trouwreis, jubileum, speciale verjaardag , hernieuwing van de trouwbelofte, enz. Huwelijken zijn bovendien onze absolute specialiteit, dankzij onze jarenlange ervaring. Indien u wenst te trouwen op Aruba, dan regelen wij alles tot in de puntjes voor u!

Wij bieden u onder andere de volgende services aan: transport, accommodatie, decoratie & bloemen, entertainment, haar & make-up, foto & video, huwelijkstaart, wettelijke documenten, getuigen voor de burgerlijke trouw… YES I DO Aruba regelt dus alles voor u indien u wenst te trouwen op het prachtige Aruba. Bovendien bieden wij u een gepersonaliseerde service, volledig aangepast aan uw specifieke wensen. Ons motto is dan ook 'Nee is geen optie'!

Aruba is een erg populaire bestemming voor huwelijken en huwelijksreizen. Elk jaar trouwen heel wat koppels op Aruba. Elke trouw begint uiteraard met een stop bij de burgerlijke dienst van het gemeentehuis, waar de wettelijke documenten in orde gebracht worden. Daarna kunt u ofwel kiezen voor een religieuze viering in een kerk of synagoge ofwel kunt u trouwen op een prachtig strand op Aruba. Deze laatste optie garandeert u een onvergetelijke trouw in een unieke setting.

U en uw gasten, familie en vrienden zullen uw trouw nooit vergeten en onze fotograaf legt voor u alles vast op beeldige foto's. Op onze website www.yesidoaruba.com vindt u enkele tot de verbeelding sprekende foto's. U kunt er op uw gemak een kijkje nemen voor meer info in verband met onze services, foto's, contactinformatie, trouwdocumenten en een lijst met populaire huwelijkslocaties. U kunt ons steeds bereiken op het nummer 297 – 73 979 61 voor vragen, concrete info of een afspraak.Huwelijks reis Aruba | Aruba huwelijksreis | Getting married on Aruba | Marry in Aruba | Aruba weddings | Wedding Aruba | Aruba wedding planner | Honeymoon on Aruba | Aruba marriage | Trouwen op Aruba

 

Check out Yes I do wedding planner on FacebookVisit Yes I Do on Facebook